ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΕΛΑΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Προφίλ Αλουμινίου

H Alumax αξιοποιεί την εμπειρία της, η οποία βασίζεται στην ολοκλήρωση πληθώρας ειδικών προϊόντων αλουμινίου για λογαριασμό μεγάλων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Σας ενημερώνουμε ως προς όλες τις βέλτιστες λύσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό, την επιλογή του κράματος, την απαραίτητη σκληρότητα και την επιφανειακή επεξεργασία που περιορίζουν το κόστος και οδηγούν στο καλύτερο δυνατό παραγωγικό, ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα.

Οι άρτιες γνώσεις μας σε ολόκληρο το φάσμα των εργασιών – τον ορισμό των προδιαγραφών, τον απαιτούμενο εξοπλισμό, τη διέλαση, την ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδίωση καθώς και τους απαραίτητους ελέγχους και tests – μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να ολοκληρώνουμε τα projects σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Ελέγχουμε επιμελώς τις κρίσιμες φάσεις της παραγωγής (κατασκευή tooling και παραγωγή πρωτοτύπων), παρακολουθούμε τις διεργασίες παραγωγής και εγγυόμαστε το άρτιο τελικό αποτέλεσμα και την παράδοση των προϊόντων εντός των ορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας καθώς και η σύναψη μιας δημιουργικής και μακρόχρονης συνεργασίας μέσω της επιτυχημένης ολοκλήρωσης των έργων που αναλαμβάνουμε.

 

Δυνατότητες:

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ειδικά προφίλ διέλασης, σύμφωνα με τον σχεδιασμό σας, καλύπτοντας επιπλέον απαιτήσεις για:

  • Προφίλ ακριβείας
  • Δύσκολα σχήματα και λεπτομέρειες.
  • Ειδικές απαιτήσεις ποιότητας των επιφανειών (polished, chemical brightened)
  • Ειδικές απαιτήσεις ως προς τη δομή του μετάλλου, τη θερμική κατεργασία και την σκληρότητα.
  • Ανταγωνιστικές τιμές κατασκευής του απαραίτητου tooling.

Τέλος, προσφέρουμε standard profiles σε ασυναγώνιστη γκάμα διαστάσεων , στα παρακάτω κράματα αλουμινίου της σειράς 6000 (ΕΝ ΑW 6060 Τ6 & Τ66, ΕΝ ΑW 6063 Τ6 & Τ66, ΕΝ ΑW 6005 Τ6, ΕΝ ΑW 6082 Τ6), καθώς και της σειράς 2000 (ΕΝ ΑW 2007 T4, ΕΝ ΑW 2011 Τ4 & Τ6, κ.λ.π.) .

Alumax
Alumax
alumax